Diari Més

Els llums de Nadal ja brillen a Tarragona

Centenars de persones s'han reunit a la Rambla Nova per viure l'encesa de la il·luminació nadalenca

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una multitud de persones s'ha aplegat aquesta tarda a la Rambla Nova, entre la Font del Centenari i l'estàtua dels Despullats, per viure l'encesa de les llums de Nadal. Per celebrar-ho, la conselleria de Comerç de l'Ajuntament de Tarragona ha organitzat una festa plena de sorpreses i espectacles d'animació.

A partir de les 17.30 hores, els primers assistents han pogut gaudir d'un espectacle sorpresa organitzat pel Club dels Tarraconins. Paral·lelament, a la plaça Corsini s'ha ofert una xocolatada amb pa i oli.

Una hora més tard, Xip-Xap han amenitzat la jornada amb la seva música i el seu espectacle Que peti la plaça!.A més a més, la Nineta i l'Ivori han aparegut per demanar l'ajuda a tots els nens de Tarragona perquè els ajudin a encendre les llums de Nadal. Ambdós personatges eren els encarregats de conservar l'energia de la bateria que permet il·luminar els carrers tarragonins amb l'esperit nadalenc, però resulta que aquesta es troba esgotada. Per solucionar-ho, han demanat l'ajuda de diversos voluntaris per a que pugessin a l'escenari i pedalejar a sobre d'unes bicicletes estàtiques per recarregar la bateria i il·luminar tota la ciutat. Els tarragonins no han dubtat en ajudar a la Nineta i a l'Ivori en la difícil tasca.

Una hora més tard, ha arribat el moment més esperat de tots. Després d'un compte enrere i amb els voluntaris pedalenjant, les llums repartides per tota la Rambla Nova i l'arbre situat a la Font del Centenari han quedat il·luminats per donar el tret de sortida a les festes de Nadal.

La Rambla Nova ja llueix les llums de Nadal.

Els llums de Nadal ja brillen a TarragonaDiari Més

tracking