Diari Més

Reconeixement

Premien un programa d'atenció a la sexualitat de discapacitats d'una residència de Tarragona

La Residència per a persones amb Discapacitat Física Sant Salvador ha estat reconeguda amb un guardó de l'Associació Catalana de Recursos Assistencials (ACRA)

Imatge de la Residència per a persones amb Discapacitat Física de Sant Salvador (STS Grup).

Premien un programa d'atenció a la sexualitat de discapacitats d'una residència de TarragonaGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un programa d'atenció a la sexualitat de discapacitats de la Residència per a persones amb Discapacitat Física Sant Salvador deTarragona(STS Grup) ha rebut un premi de l'Associació Catalana de Recursos Assistencials (ACRA) en la categoria de millora de la qualitat en l'atenció a la dependència i promoció.

El projecte, titulat Programa d'atenció a la sexualitat. Experiència pràctica en un àmbit d'atenció a la discapacitat física, explica el procés que s'ha seguit amb els usuaris perquè aprenguin a conèixer, a acceptar i expressar lliurement la seva sexualitat, una feina que ha integrat a treballadors i famílies.

El programa va rebre aquest guardó ahir dimecres a la tarda durant la 16a edició dels premis ACRA, celebrada al Palau de Pedralbes, per a la millora del benestar i la qualitat de vida de les persones. Hi van assistir el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, i altres representants de la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Barcelona.

Els premis ACRA representen una reivindicació en positiu de l'àmbit d'atenció a la dependència i les persones grans que reconeix els millors projectes del sector.

tracking