Diari Més

Bonavista avança la cavalcada al 4 de gener i tindrà una padrina

L’associació de veïns presenta la campanya ‘Atrapa la màgia’, dirigida als nens del barri

Loli Gutiérrez, Jordi Martínez i Marta Gómez mostren el cartell de les activitats de Nadal.

Bonavista avança la cavalcada al 4 de gener i tindrà una padrinaOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nadal a Bonavista serà diferent en l’edició d’enguany, per la presència, per primera vegada, de la figura d’una padrina, i l’avançament de la cavalcada que organitza el barri al 4 de gener per facilitar que els seus residents puguin anar a les d’altres poblacions, com ara la de Tarragona, la tarda del dia 5.

L’Associació de Veïns de Bonavista va presentar ahir a la tarda, al Centre Cívic, el programa d’activitats que durà a terme durant les festes i que compta amb la proposta Atrapa la carta, dirigida als nens del barri. La presidenta de l’entitat, Loli Gutiérrez, es va mostrar molt satisfeta amb les noves propostes i per poder presentar a Marta Gómez com a la primera Padrina de Nadal.

Gómez va explicar que «fa anys que treballo al Centre Cívic i m’honora la proposta de fer-me la padrina». De la seva responsabilitat és la proposta Atrapa la carta, dissenyada per Jordi Martínez, membre de l’associació i autor del cartell. Consisteix a amagar cartes pel barri i els nens que, entre l’1 i el 14 de desembre, les trobin rebran un obsequi el dissabte 15 de desembre, en un acte que tindrà lloc a la plaça de la Constitució.

En la jornada del dia 15, des de les 9 a les 21 hores hi haurà un mercadet nadalenc on botigues del barri vendran objectes i elements propis d’aquestes dates. A les 12 hores hi haurà zumba i una hora més tard un vermut nadalenc. A les 18.30 hores començarà una festa amb repartiment de coca i xocolata i, a les 19 hores, es procedirà a l’encesa de les llums de l’arbre de nadal i l’entrega de regals als nens que participin en Atrapa la carta, a més d’actuacions musicals.

La cavalcada del 4 de gener s’iniciarà a les 19 hores al mercadet i finalitzarà a la Rambla, on el rei Melcior farà un parlament. Hi participaran patges i cavalls. Gutiérrez va dir que «molta gent ja ens ha dit que vol sortir en la cavalcada». La presidenta de l’associació va comentar que «mai havíem programat tantes activitats i estem molt il·lusionats, sobretot perquè van dirigides als nens».

Altres activitats seran el quart Concurs de Postals Nadalenques que es fa a les escoles Bonavista i Joan XXIII, l’entrega de cartes a Papa Noel el 22 de desembre o partits de futbol en els que intervindran tant la Cultural com el Racing. El programa finalitzarà el divendres 11 de gener, amb la projecció de la pel·lícula Campeones al Centre Cívic, una proposta en què hi col·laboren els socis de la Unió de Comerciants de Bonavista.

tracking