Diari Més

«L'any passat van veure el meu pessebre 1.500 nens»

L’Antonio, veí de Bonavista, va inaugurar ahir dimarts el seu cèlebre naixement

Antonio Martínez posa al costat del seu pessebre.

«L'any passat van veure el meu pessebre 1.500 nens»Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’any 2010 l’Antonio Martínez va construir un pessebre pels seus néts. Quan els nens, orgullosos del seu avi, van escampar la notícia de la gran construcció que havia fet Martínez, van començar a visitar el pessebre aules senceres d’alumnes de parvulari i de primària. Vuit anys després, Martínez, de 70 anys, va inaugurar ahir, de nou, el seu pessebre.

El naixement d’aquest jubilat de 70 anys és una treballada maqueta de 23 metres quadrats de superfície. «Em gasto uns 500 euros cada any per comprar tot el que necessito», explicava ahir Martínez a aquest diari. Entre els elements necessaris per elaborar aquest cèlebre pessebre hi ha peixos vius, que conviuen entre les desenes de figuretes.

Aquest veí de Bonavista va obrir el pessebre ahir a la tarda. Demà a les 11.30 h ja té concertada la primera visita d’un grup d’escolars. «Gaudeixo molt amb els nens», explica aquest pintor retirat. El pessebre es troba en uns baixos del carrer 12, al número 43 del barri.

Martínez ja ha comprat algunes figuretes pel pessebre de l’any que ve. «L’obro al públic tan aviat perquè els nens puguin veure’l abans que comencin les vacances de Nadal», subratlla, previsor, l’home.

Aquest any, aquest veí de Bonavista ha estat cinc mesos sense poder treballar en el naixement a causa d’una operació en un ull que l’ha obligat a fer repòs. Tanmateix, i com cada any, Martínez no ha decepcionat els seus admiradors més petits que, en pocs dies, faran cua per admirar el pessebre de Nadal més espectacular de Tarragona.

tracking