Diari Més

Successos

Onada de robatoris a l'interior de cases de Cala Romana i Boscos

En tres dies, els lladres han accedit a un mínim de quatre habitatges, segons els Mossos

En el carrer Bon Recer de Cala Romana s'han perpetrat dos robatoris en els darrers dies.

Onada de robatoris a l'interior de cases de Cala Romana i BoscosGoogle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El passat diumenge, 18 de novembre, va iniciar-se una onada de robatoris a l’interior d’habitatges de les urbanitzacions Cala Romana i Boscos, que va continuar el dilluns i el dimarts. Un mínim de quatre cases van rebre la visita dels lladres amb molt poques hores de diferència, segons van corroborar els Mossos d’Esquadra a aquesta redacció. En un dels casos, el robatori va tenir lloc en un habitatge de la zona de la Savinosa.

L’allau de robatoris ha estat molt comentada per les persones residents en aquesta zona del terme municipal de Tarragona, tant per la quantia d’habitatges afectats com pel fet que fa temps que es venen succeint robatoris en aquestes urbanitzacions. L’onada actual va començar el diumenge amb robatoris en dues cases de la Savinosa i Boscos. En aquesta darrera els lladres haurien enverinat un gos, extrem que no va ser confirmat pels Mossos d’Esquadra.

El passat dilluns, l’objectiu dels lladres va ser un xalet del carrer Bon Recer, de Cala Romana, mentre que el dimarts van entrar a robar en un xalet localitzat en aquest mateix carrer i a pocs metres de distància de l’anterior. Les accions dels lladres es van produir durant el matí i a la tarda, segons es desprèn dels avisos que va rebre la policia catalana de part de les persones residents. En alguns casos, però, els propietaris es van adonar del robatori en tornar de la feina a la tarda.

Els Mossos d’Esquadra van informar que, en un dels habitatges, els lladres van accedir mitjançat la porta corredissa d’un dels dormitoris de l’immoble. En un altre cas, van saltar pel tancat i van forçar una finestra amb la finalitat d’accedir-hi a l’interior. Per altra banda, en alguns casos els Mossos d’Esquadra van tenir coneixement del fet que s’estaven produint robatoris gràcies al fet que es van activar les alarmes de seguretat. Els botins dels lladres van ser joies, diners, equips d’electrònica, algun ordinador portàtil, va informar la policia catalana, que investiga els fets.

Cal recordar que el passat 2 d’octubre també es van produir dos robatoris a Cala Romana en poc més d’una hora en sengles cases de Cala Romana. A més, el 31 d’octubre els Mossos d’Esquadra van detenir un home de 47 anys, de nacionalitat cubana i veí de la ciutat, com a presumpte autor de dos delictes de robatori amb força a l’interior de domicili. En concret, l’home va robar en dues cases de Llevant i Cala Romana. Un dels habitatges disposava de càmeres de seguretat, les quals van enregistrar el lladre en acció. Posteriorment, les empremtes deixades van permetre relacionar aquest robatori amb el segon.

tracking