Diari Més

La Mitja Marató afectarà al trànsit durant el cap de setmana

Tallaran carrers dissabte i diumenge

El mapa d'afectacions

La Mitja Marató afectarà al trànsit durant el cap de setmanaAjuntament de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La 27a edició de la Mitja Marató provocaràalteracions de trànsit a diferents vies de la ciutat al llarg d'aquest cap de setmana.

A partir de les 20 hores del dissabte, estarà prohibit l'estacionament al lateral del carrerVidal i Barraquer entre Ramón i Cajal i avinguda de Roma.

Diumenge, els talls de trànsit dels circuits provocaran alteracionsde 9.45a 13 h. Aquest any, la cursa compta amb un nou traçat, amb arribada i sortidaa l’Anella Mediterrània.

El recorregut afectarà leszonesde Camp Clar i Torreforta, passaràper la carretera N-340 i pel Polígon Francolí fins a arribar al nucli urbà. Dins d'aquest, afectaràla zona delSerrallo, Moll de Llevant, Espigó, Passeig Marítim, Via Augusta, Rambla Vella, Rambla Novafins al carrer CristòforColom,Prat de la Riba,Plaça Imperial Tarraco, carrer de Pere Martell, Avinguda Ramón i Cajal, Carrer Vidal i Barraquer, Avinguda Roma fins a la Rambla President Lluís Companys i carrer Enric d'Ossó.

Per donar accés a les zones que es veuranafectades pels talls, quedaran accessibles els següents recorreguts alternatius: l'accés al centre de Tarragona des dels Barris de Ponent estarà en tot moment accessible a través de la T-11 carretera de Reus i Pont de Santa Tecla. La sortida de Tarragona també es farà per aquestes vies.

L'accés al centre des de les Urbanitzacions de Llevant quedarà obert a través de la Via Augusta on es farà un abalisament per tal de deixar un carril als vehicles que vulguin accedir a Tarragona. Tot i això, l'Ajuntament recomana accedir pels accessos de l'A-7.

L'accés al Serrallo pels veïns del barri, està garantita través del carrer Reial i Pere Martell.

A més, segons ha informat el Port de Tarragona, el passeig Rarael Casanova estarà tancat de 10.15 a 11.40 h.

Unes 2.200 persones han pres part de la sortida.

Laura Claveria i José Manuel Vieito s'enduen una Mitja Marató de Tarragona dedicada a Marbel NegueruelaCristina Aguilar

tracking