Diari Més

Patrimoni

El Mercat Central encén les llums de Nadal del seu interior

L’acte ha coincidit amb la segona sortida oficial del carilló

Elvira Ferrando, Josep Fèlix Ballesteros i Joan Serramià contemplen per primera vegada, 'in situ', el carilló en ple funcionament.

El Mercat Central encén les llums de Nadal del seu interiorOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Mercat Central de Tarragona ha encès a la tarda les llums que aquestes festes de Nadal i els dies previs presidiran l’interior de l’edifici modernista de Josep Maria Pujol de Barberà. L’acte d’encesa ha tingut lloc uns instants després que el carilló estrenat al matí fes la segona sortida al ritme del pasdoble Amparito Roca. Amb aquesta iniciativa, l’empresa municipal Espimsa vol millorar el context de compres a l’interior del Mercat Central per tal d’animar les vendes i generar un entorn més confortable i nadalenc als venedors.

Aquesta iniciativa forma part de la política de dinamització del mercat que desenvolupa Espimsa des que l’establiment va reobrir les portes l’any passat. En aquest marc, i vinculat als actes d’inauguració del carilló, dijous, a les 17.30 hores, es farà a Corsini un berenar tradicional de pa i xocolata. Divendres, la companyia La Tal oferirà l’espectacle Tic-tac, tic-tac..., de vint minuts de durada, en els següents horaris: 12.10, 13.10, 17.10, 18.10, 19.10 i 20.10 hores.

tracking