Diari Més

Més d'un centenar de persones participen a la Trobada de Comissions i Business Partners de l'AEQT

La reunió va servir per parlar els temes treballats al llarg dels darrers mesos per vuit comissions de treball

Foto de família dels participants de la

Més d'un centenar de persones participen a la Trobada de Comissions i Business Partners de l'AEQTCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Més d'un centenar de persones han participat aquest dimarts enla cinquena edició de la Trobada de Comissions i Business Partners de l'AEQT al’Hotel Gran Palas de la Pineda. La reunióva posar damunt de la taula els temes treballats al llarg dels darrers mesos per cada un dels vuit grups de treball dels quals disposa l’Associació. Aquestes comissions (Activitats Portuàries i Logística, Comunicació, Empreses de Serveis, Energia, Medi Ambient, Seguretat, Sociolaboral i Territori) estan formades pels tècnics responsables d’aquestes àrees de cadascuna de les 30 companyies associades a l’AEQT, i treballen al llarg de tot l’any les solucions comunes als reptes compartits.

El President de l’AEQT, Josep Francesc Font, va ser l’encarregat d’obrir l’acte i va recordar la importància de les persones que participen en les comissions, que són les que fan de motor de l’AEQT. Font va agrair l’esforç d’aquestes persones que aporten valor a reptes que van més enllà de les fronteres de les seves empreses.

Font també va tenir paraules d’agraïment per als Business Partners de l’AEQT, que per tercer any, participen d’aquesta trobada amb un espai de networking per compartir amb els tècnics de les Comissions. Les empreses que formen part d’aquest grup (Tecnatom, Dynatec, Salut i Treball, RDT Ingenieros, Technip Ibéria, ERM, Inerco, SGS, Caixa d’Enginyers, TAUW Ibéria, SP Activa, Indaga O’Callaghan) van poder mostrar els seus productes i serveis en un espai de networking creat expressament per a l’ocasió.

La part analítica i reflexiva de la Trobada la va posar enguany Anton Valero, tot un referent del sector químic del nostre territori: fins fa poques setmanes president de Feique, a més d’ex Director General de Dow Chemical, i ex-president de l’AEQT. Valero, com a ponent convidat, va cloure l’acte amb la xerrada 'La Química i el Canvi Climàtic'.

Enguany, el mateix dia que la Trobada de Comissions també es va celebrar l’Assemblea General de l’AEQT. En ella, els representants de cadascuna de les empreses associades van repassar la feina feta durant aquest 2018, exposant tots aquells projectes comuns en els quals treballa el sector. En l’Assemblea, a més de repassar la tasca de les comissions, es van aprovar el pressupost de l’Associació per al 2019 i l’estat de comptes de l’exercici 2018.

tracking