Diari Més

Política

La senadora de Podem per Tarragona demanda tres membres del seu partit per «injúries»

Celia Cánovas reclama una indemnització de 100.000 euros per titllar-la de «gandula» i «arribar borratxa al Senat»

Celia Cánovas

La senadora de Podem per Tarragona demanda tres membres del seu partit per «injúries»Facebook

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La senadora de Podem Catalunya per Tarragona, Celia Cánovas, ha portat als tribunals tres membres del seu partit per un delicte de suposades calúmnies i injúries, han informat a Efe fonts pròximes a la demandant.

«Celia es passa tot el dia dormint al seu despatx, arriba borratxa al Senat, no fa brot al Senat», «no té ni idea de què parla», «és una gandula» o «se'n va a dormir la migdiada al seu despatx en comptes de treballar» són algunes de les «calúmnies i injúries» que segons la senadora d'Units Podem per Tarragona van utilitzar els demandats a les xarxes socials.

En concret, Cánovas, segons les citades fonts, ha presentat un acte de conciliació, previ a la interposició d'una querella criminal, perquè els tres demandats «es retractin de les acusacions abocades» i s'avinguin a pagar la quantitat de 100.000 euros com a indemnització pels «danys i perjudicis causats».

Els demandats són el responsable de difusió i xarxes del partit a Catalunya, Alex Guerrero, l'encarregada de comunicació i xarxes al Senat, Adriana Álvarez, i el membre inscrit d'Units Podem Aurelio Álvarez.

Cánovas és una de les veus crítiques en el si de Podem i, de fet, va fer un pas endavant en el procés de primàries de la primavera passada, en les quals va sortir vencedor Xavier Domènech, amb el 72,7% dels vots, mentre que la senadora va recollir el 5,9% dels suports.

tracking