Diari Més

Societat

La Salle celebra el tricentenari de la mort del seu fundador

Els centres han programat diversos actes que se celebraran durant els propers 365 dies

La Salle Torreforta ha realitzat un 'lipdub' on ha participat tota la comunitat educativa.

La Salle celebra el tricentenari de la mort del seu fundadorCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els centres de La Salle han programat per als propers 365 dies diverses activitats per celebrar el tricentenaride mort del seu fundador, sant Joan Baptista De La Salle. El tret de sortida s'ha donat aquest dimecres amb el desplegament d'una lona commemorativa a tots els centres. A més de recordar a la figura del seu fundador també vol rememorar a totes les persones quedurant aquests tres segles s’han unit a la missió dels Germans de les Escoles Cristianes.

Aquest dimecres al centre de La Salle Tarragona s'ha fet una ofrena floral i i s'ha inaugurat un mural gegant que han realitzat els propis alumnes en motiu del tricentenari. El centre de Reus ha celebrat el 59è Festival de la cançó de Santa Cecília, mentre que al de Torreforta s'ha estrenat un lipdub fet per tota la comunitat educativa del centre. La Salle Tic-Tac, per la seva banda, commemorarà el tricentenari aquest dijous amb unball de gralles a la Rambla Lluís Companys i un gran pastís.

Algunes dates destacades dins del programa del Tricentenari seran el 7 d’abril de 2019, on es recordarà el dia en que va morir a Rouen sant Joan Baptista De La Salle; el 30 del mateix mes, dia del naixement del fundador a Reims; i el 15 de maig, data en la què sant Joan Baptista De La Salle fou proclamat pel papa Pius XII patró universal dels educadors.

tracking