Diari Més

Solidaritat

Falten 500 voluntaris per al Gran Recapte a Tarragona i Reus

La desena edició de la recollida d'aliments se celebrarà els pròxims dies 30 de novembre i 1 de desembre

El Gran Recapte necessita 4.500 voluntaris a la demarcació de Tarragona.

Falten 500 voluntaris per al Gran Recapte a Tarragona i ReusCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gran Recapte necessita un 20% de voluntaris per a les ciutats deTarragonai de Reus, a poc més d'una setmana per a la seva celebració, segons informa el Banc d'Aliments.

El gran Recapte d'Aliments arriba aquest any a la seva desena edició i necessita 4.500 voluntaris a la província deTarragona.

Se celebrarà els pròxims dies 30 de novembre i 1 de desembre i encara precisen 350 voluntaris aTarragonai 150 a Reus per poder dur a terme la recollida d'aliments.

Per aquest motiu, l'entitat fa una crida a la ciutadania per cobrir aquestes places i per inscriure's poden trucar al 977 75 74 44 de dilluns a divendres de 9 a 13 hores o usar el web granrecapte.com.

La tasca del voluntari és estar a les portes del supermercat oferint una bossa als clients que entren i convidar-los a participar en la campanya.

Quan els clients surtin del supermercat tornen la bossa plena d'aliments i els voluntaris hauran de dipositar-les en les caixes.

El Banc d'Aliments va repartir durant 2017 uns 2,7 milions de quilos de menjar, fet que suposa 120 quilos per persona i any, lluny dels 400 que es consideren necessaris per a una dieta equilibrada.

tracking