Diari Més

Societat

Tarragona es bolca amb el Dia Internacional contra la violència de gènere

Diferents entitats han convocat manifestacions per aquest cao de setmana contra la violència masclista

El dia 25

Tarragona es bolca amb el Dia Internacional contra la violència de gènereAjuntament de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La conselleria de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Tarragona ha organitzat diferents actes amb motiu del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones, que es commemora el 25 de novembre.

Entre les activitats hi ha tallers de ciberassetjament als centres cívics de la ciutat programats per als dies 20, 12, 22, 23 i 30 de novembre.

La Comissió de Seguiment del Protocol de Violència Masclista de la Ciutat de Tarragona, per la seva banda, presentarà el proper divendres, ales 13 hores, al Pati Jaume I de l’Ajuntament, el nou Protocol d’actuació i circuits d’intervenció en situacions de violència masclista. A les 13.30 hores del mateix dia, es llegirà a la plaça de la Font un manifest unitari en contra de la violència de gènere.

A més a més, el dilluns 26 de novembre se celebrarà una taula rodona sobre els punts liles a laSala Actes Cooperativa Obrera (carrer Fortuny 23, 1er pis).

LaCoordinadora 25NTGNA, per la seva banda, ha programat una marxa de torxes el dissabte 24, a les 20 hores a la plaça de la Font sota el lema 'La violència patriarcal és el sistema, enderroquem-ho juntes!'. Mentre que per al diumenge ha convocat una manifestació a les 12 hores a la plaça Corsini.

El Col·lectiu Feminista Fridas també ha organitzat una manifestació contra la violència masclista el proper diumenge, a les 18 hores, i que sortirà del Balcó del Mediterrani i recorrerà els carrers de Tarragona fins els jutjats de violència.

tracking