Diari Més

Societat

La saga d'Star Wars torna a Tarragona

La 2a convenció Starraco Wars se celebrarà l'1 i 2 de desembre al Palau Firal i de Congressos

Imatge de l'edició anterior de l'StarracoWars

La saga d'Star Wars torna a TarragonaCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La convenció d'Starraco Wars torna a la ciutat de Tarragona els dies 1 i 2 de desembre de 2018. La segona edició se celebrarà alPalau Firal i de Congressos de Tarragona durant tot un cap de setmana amb exposicions, activitats, conferències, personatges, productes… tot relacionat amb la saga galàctica.

En aquesta segona edició hi haurà diverses novetats com un concurs de cosplay, artistes gràfics, dues exposicions, coreografies amb sables làser, tallers infantils, sorteig de regals, retrogaming i moltes sorpreses més.

Els fans de l’Univers creat per George Lucas podran gaudir d'una desfilada dels personatges de la saga, d'un photocall, a més de veure alguns actors internacionals i de doblatge com Anthony Forrest.

Starraco Wars, organitzada per l’Associació Star Wars de les Terres de l’Ebre R2-T4, va néixer amb la intenció de convertir-se en una cita anual. En aquesta edició també hi col·laboraTangerin Works (artistes de cosplay i armadures) i Star Props, dedicats a les exposicions i esdeveniments especialment de l’univers Star Wars.

La convenció manté la seva voluntat benèfica i els beneficis aniran destinats a dues associacions que lluiten contra malalties rares que afecten als nens: l'Associació Sanfilippo Barcelona i l'ACE Cistinosi (Els Muntells).També es podran fer col·laboracions d’1 euro a diferents activitats de l’esdeveniment entrant a sorteigs de productes i material promocional.

Starraco Wars obrirà les portes de 10 a 20h de forma ininterrompuda. El diumenge de 19 a 20h es faran els sortejos de regals donats per participants i col·laboradors de la convenció.

Punts de venda i preus

Les entrades es posaran a la venda de forma anticipada a Atrápalo i també es podran comprar directament a taquilla els dies de l’esdeveniment. Per evitar cues i aglomeracions a taquilla s’aconsella comprar-les anticipadament per internet a la pàgina web del Palau Firal. També es posaran punts de venda d’entrades físiques gràcies a la col·laboració de la botiga de joguines GASCO de Tarragona i Tortosa, que vendran les entrades en horari feiner.

El preu de les entrades serà: adults 10€, infantil 6€ (de 3 a 12 anys). Els menors de 3 anys entrada gratuïta. També es posaran a la venda abonaments de dos dies pels més aficionats que no es vulguin perdre cap de les activitats previstes: adults 15€, infantil 10€ (de 3 a 12 anys). El preu de les entrades en Venda Anticipada serà: adults 8€, infantil 5€ (de 3 a 12 anys). Abonament de dos dies venda anticipada: adults 12€, infantil 8€ (de 3 a 12 anys).

Els col·lectius de famílies nombroses, famílies monoparentals, majors de 65 anys, Carnet Jove i El Club dels Tarraconins (de 3 a 12 anys) gaudeixen dels mateixos preus a taquilla que la Venda Anticipada. Imprescindible acreditació.

tracking