Diari Més

Oci

La pista de gel més gran del territori obrirà divendres a les Gavarres

El preu de l’activitat és de 8 euros per patinar trenta minuts i s’oferiran paquets promocionals

La instal·lació de la pista està gairebé finalitzada, a l'espera d'obrir al públic el pròxim divendres.

La pista de gel més gran del territori obrirà divendres a les GavarresCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La pista de gel natural més gran del territori obrirà les seves portes el pròxim divendres, 23 de novembre, a les 19 hores, amb un espectacle que oferirà la secció de patinatge del Club Gimnàstic. Tarraco Gel torna per segon any consecutiu a les Gavarres per oferir, durant més d’un mes, l’oportunitat i l’experiència de poder patinar en una pista de grans dimensions.

Com a novetat, Tarraco Gel ha inclòs enguany el servei d’entrades de compra anticipada a tarracogel.cat per tal de facilitar la seva adquisició sense necessitat de fer cua a les taquilles. Tanmateix, aquest any les instal·lacions de la pista de gel disposen de 500 m2 de pista de patinatge i 1.000 m2 d’envelat.

Els horaris en els quals la pista estarà oberta al públic seran, de dilluns a divendres, de 17 hores a 21 hores, i els matins estaran reservats per grups i reserves. A més, dissabtes, diumenges, festius i vacances l’obertura de la pista serà de 12 a 22 hores. Els dies 24 i 31 de desembre l’activitat es durà a terme entre les 12 i les 22 hores, mentre que els dies 25 i 26 de desembre, i 1 i 6 de gener, l’horari serà de 18 hores a 22 hores. El preu de l’activitat és de 8 euros la patinada de 30 minuts i s’oferiran importants paquets promocionals.

En els últims quatre anys, Tarraco Gel ha estat una de les principals activitats d’oci familiar de Tarragona, donant l’oportunitat a petits i grans de patinar dins una gran pista de gel natural. Les persones interessades poden consultar tota la informació a la pàgina web tarracogel.cat.

tracking