Diari Més

La cantautora Susannes guanya la primera edició de PortAutors/es 2018

El certamen busca descobrir nous talents en el territori estatal i donar a conèixer la seva obra

Els vuit finalistes van actuar a l'escenari del Teatret del Serrallo.

La cantautora Susannes guanya la primera edició de PortAutors/es 2018Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cantautora Susannes ha guanyat la primera edició del PortAutors/es, el concurs organitzat pelPort de Tarragona i el músic Quique Colmenar per descobrir nous talents. El passat dissabte es va celebrar la final del concurs amb l'actuació de vuit vuit finalistes, mentre que l'entrega de premis es fa fer diumenge.Els altres finalistes són Alba Vilanova, Josep Lluís Notari, Yuhniversia, Eloi Duran, Clàudia Cabero i Azote.

Susannes, cantautora rural, es va endur els dos guardons, el del públic, valorat en un equip professional de gravació patrocinat per Audio-Technica Iberial SL i alhora també el jurat especialitzat que consisteix en la participació en diferents festivals de referència del territori: Javeus 2019, Altacústic 2018, Santa Tecla 2019, Accents 2019 i PortAutors/es 2019.

Els objectius de la mostra musical són descobrir nous talents en el territori estatal i donar a conèixer la seva obra; i oferir al públic noves propostes amb la possibilitat de descobrir nous artistes en directe.

El Teatret del Serrallo es va omplir de gom a gom durant el cap de setmana amb més 200 persones que van anar passant per les diferents actuacions. L’èxit assolit fa que des del Teatret es comenci a treballar en la propera edició que se celebrarà el 2019 amb noves propostes creatives.

tracking