Diari Més

Societat

El PP intenta evitar al Parlament el tancament del Iot i el Tòful de Mar de la platja Llarga

Les xarxes socials també s'estan mobilitzant per intentar salvar els dos restaurants

Una de les iniciatives és compartir missatges a la xarxa reclamant la salvació dels restauants.

El PP intenta evitar al Parlament el tancament del Iot i el Tòful de Mar de la platja LlargaElvira Vidal Sensi‎

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El diputat del Partit Popular al Parlament de Catalunya,AlejandroFernández, ha presentat aquest dilluns una Proposta de Resolució per tal de demanar al Govern de la Generalitat la paralització del procés de tancament dels restaurants Iot iTòfulde Mar. Els dos establiments estan a la Platja Llarga de Tarragona en uns edificis titularitat de la Generalitat.

L'ara president delPPCafirmava que, «Tarragona no es pot permetre que el Iot i elTòful, dos espais emblemàtics de la nostra ciutat, acabin tancats i abandonats com ha passat amb la Ciutat Residencial».

La petició del grup popular a la Generalitat és que «revoqui el procés de tancament i prorrogui la concessió dels dos establiments fins que es faci la nova licitació i adjudicació dels edificis per tal d'evitar la degradació d'un entorn únic».

Mobilització popular

D'altra banda, les xarxes socials s'estan organitzant per incidir en el manteniment dels dos establiments. A Facebook s'ha creat un grup, operatiu des del passat 16 de novembre, al qual ja s'han sumat gairebé mig miler de persones.

Al mateix temps també està en marxa una campanya aChange.orgper tal de fer arribar als responsables de la Generalitat una petició per evitar que els dos restaurants hagin de deixar la seva activitat a finals de mes. Aquest dilluns 3.778 persones ja havien donat suport a aquesta iniciativa 'online'.

tracking