Diari Més

Successos

Dos detinguts per vendre marihuana, cocaïna i haixix en un domicili de la Part Alta

Els nois, de 18 anys, van ser arrestats després de vendre marihuana a un altre jove, que va ser denunciat per tinença de droga a la via pública

Imatge de la droga intervinguda.

Dos detinguts per vendre marihuana, cocaïna i haixix en un domicili de la Part AltaAjuntament de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana de Tarragona ha detingut dos joves de 18 anys com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública. En concret, els nois han estat arrestats per vendre maihuana, cocaïna i haixix en un domicili de la Part Alta.

Els fets es remunten poc després de la 1 de la matinada del diumenge, quan una patrulla va identificar a la Part Alta un individu conegut per portar droga. Els agents van trobar una bossa de marihuana a l’home, que va informar que l’havia acabat de comprar en un domicili del barri. L'individu va ser denunciat per tinença de substàncies estupefaents a la via pública.

Els agents es van dirigir al domicili i van trobar-hi dos homes descrits per la persona denunciada. En veure els policies, un d'ells va entrar en un portal proper i l'altre va deixar una bossa i va sortir corrents, però va ser aturat per la Guàrdia Urbana a la plaça de Pla de Palau.

A la bossa que hi havia a terra es van trobar 22 bosses de marihuana, quatre bosses de cocaïna, una bossa d'haixix i una bàscula de precisió. L'home que s'havia ocultat en un portal va sortir-ne minuts després, amb una altra roba, però al ser reconegut també va ser interceptat pels agents. Tots dos individus van ser detinguts per un delicte contra la salut pública.

Detingut per colpejar motos i mostrar resistència i desobediència a l’autoritat

Per altra banda, la mitjanit del mateix diumenge la Guàrdia Urbana també va detenir un home de 49 anys pels delictes de danys, resistència i desobediència a l’autoritat.

Els agents van ser alertats que un home ebri estava causant molèsties al carrer Ixart. En arribar al lloc, els policies van trobar un home a l'avinguda d'Estanilau Figueras estirat al mig de la calçada cridant. Després de garantir la correcta circulació de vehicles, els agents van aconseguir traslladar l'home en un banc proper, malgrat que oferia resistència activa i insultava els membres de la policia municipal.

E propietari d'un local proper a la zona va identificar l'individu com la persona que, uns minuts abans, havia causat alderulls a l'establiment i, posteriorment, havia colpejat sis motos més del carrer Ixart. L’home va ser detingut per aquests fets.

tracking