Diari Més

Successos

Denunciada per robar pots de llet infantil d'una farmàcia de Tarragona

La dona va marxar amb una furgoneta i va ser interceptada al polígon Riu Clar

Vehicle de la Guàrdia Urbana de Tarragona

Guàrdia Urbana de TarragonaDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana ha denunciat una dona de 36 anys com a presumpta autora d’un furt per robar diversos pots de llet infantil d’una farmàcia de Tarragona. La persona en qüestió va marxar del lloc amb una furgoneta i posteriorment va ser interceptada al polígon Riu Clar.

Els fets es van produir diumenge a la tarda, quan els agents van rebre un avís d’un robatori de pots de llet infantil d'una farmàcia de la ciutat. El denunciant va proporcionar la descripció de la pressumpta infranctora, que hauria fugit en una furgoneta.

Al camí del Rec del Molí, els agents van observar circulant a gran velocitat un vehicle que coincidia amb la descripció facilitada. Minuts després, al polígon de Riu Clar, els policies van trobar una dona que podria coincidir amb les dades aportades i que, sota la camisa, portava un dels productes robats.

Tenint en compte que la propietària de la farmàcia volia presentar denúncia, la Guàrdia Urbana va detenir la dona, la qual ja ha estat citada per a un judici ràpid el proper 21 de novembre.

Detingut per ordre de crida i cerca d’un jutjat de Barcelona

La Guàrdia Urbana va detenir diumenge a les 8.30 h un home de 39 anys al qual constava una ordre de crida i cerca.

Una dotació que patrullava per l'avinguda Andorra va observar un individu que podria correspondre's amb la descripció de l'autor d'un fet denunciat dies abans. Un cop identificat, es va confirmar que a l'home li constava una ordre de cerca, detenció i ingrés a presó dictada pel Jutjat d'Instrucció número 16 de Barcelona. L’home va ser detingut.

tracking