Diari Més

Mediambient

Una desena de porcs vietnamites es deixen veure per Sant Pere i Sant Pau

Els animals van aparèixer dissabte al matí en un dels parcs del barri propers a un bosc

La colònia de porcs vietnamites buscant menjar

Una desena de porcs vietnamites es deixen veure per Sant Pere i Sant PauMihai Ilies

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ja fa temps que els porcs vietnamites passegen tranquil·lament pel barri de Sant Pere i Sant Pau, concretament pel bosc que hi ha al costat de l’Avinguda Països Catalans, on també hi ha un parc per fer exercici a l’aire lliure.

Dissabte al matí aquesta desena de porcs vietnamites van tornar a aparèixer per aquest parc buscant menjar per alimentar-se. Els veïns de Sant Pere i Sant Pau no tenen por d’aquests animals perquè estan acostumats i mai han fet mal a ningú però ja han denunciat en més d’una ocasió que aquest no és el seu hàbitat i no coneixen si poden contagiar alguna malaltia.

L’Ajuntament de Tarragona va posar diversos cartells pel parc advertint de la prohibició de donar menjar als animals. A més, el consistori també va treure a licitació el control d’aquests animals en tota la ciutat però l’oferta ha quedat deserta. L’organització Nova Eucària va denunciar que aquesta licitació havia de ser, en un principi, només pel barri de Sant Pere i Sant Pau, on hi ha la colònia principal però l’Ajuntament va aplicar-ho a tota la ciutat, això implicava esterilitzar, vacunar, identificar, rescatar, atendre, acollir i donar en adopció a tots els porcs vietnamites en quatre mesos. Nova Eucària s’ha encarregat d’esterilitzar a alguns mascles de la colònia de Sant Pere i Sant Pau, a través d’un petit equip de voluntariat, per estabilitzar la colònia.

No és cap novetat per als veïns de Sant Pere i Sant Pau trobar-se als porcs per aquesta zona

Una desena de porcs vietnamites es deixen veure per Sant Pere i Sant PauMihai Ilies

tracking