Diari Més

Solidari

Més de 800 persones participen a la caminada solidària La Muntanyeta

La 10a marxa benèfica ha batut un nou rècord de participació

Els participants han iniciat la marxa a la Rambla Nova, davant el Teatre Tarragona

Més de 800 persones participen a la caminada solidària La MuntanyetaLa Muntanyeta

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Més de 800 persones han participat aquest matí en la desena edició de la caminada solidària per la Muntanyeta, una xifra que ha batut un nou rècord de participació. La marxa s’ha iniciat al tram final de la Rambla Nova a les nou del matí, després que tots els assistents agafessin la samarreta i la bossa commemorativa. El recorregut, d’uns vuit quilòmetres, ha dut els caminants fins a la Muntanya de Sant Pere, on es troben les instal·lacions de l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral.

Un cop allí, tots els participants han pogut conèixer l’entitat durant la jornada de portes obertes. Al mateix temps, han pogut gaudir d’un esmorzar, amenitzat per la música del productor musical Dj Abadia. Josep Perelló, del Grup Excursionista Amics de La Muntanyeta que any rere any organitza la marxa, s’ha mostrat molt satisfet per la gran participació: «estem molt contents, ha estat un dia extraordinari, finalment el temps ens ha acompanyat i ha estat una marxa multitudinària que ens encoratja a seguir treballant».

Per celebrar la desena edició de la caminada, tots els inscrits han entrat en el sorteig de dues estades al Càmping Trillas i s’ha habilitat un photocall per celebrar aquest aniversari, on els participants s’han pogut fer fotografies de record.

tracking