Diari Més

Festiu

Tarragona vibra amb la festa dels Súpers

Per primera vegada la festa dels Súpers ha fet parada a Tarragona

La família Super3 a l'escenari de la TAP

Tarragona vibra amb la festa dels SúpersCCMA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els súpers han omplert aquest matí, i també per la tarda, la Tarraco Arena Plaça que ha acollit al segona parada de la Festa dels Súpers On Tour que, per primera vegada a la seva història, ha sortit de Barcelona. Les portes de la Tàrraco Arena Plaça s’han obert a dos quarts de deu del matí per acollir aquesta festa i evitar llargues cues d’espera. Centenars de súpers i les seves famílies han accedit al recinte per descobrir les sorpreses que s’amaguen en l’espectacle de la festa.

A les onze del matí ha aparegut el capità del vaixell que ha fet fonda a Tarragona i ha donat la benvinguda als súpers que s’han presentat a la TAP. Tots els personatges del Club Super3 han fet acte de presència sobre l’escenari i han estat acompanyats pels més menuts i les seves famílies.

En aquesta 22a edició la festa ha canviat el format habitual, per convertir-se en un esdeveniment que passarà per diverses ciutats de Catalunya, amb l’objectiu d’arribar a tot el territori i oferir nous continguts i experiències. La festa consisteix en un espectacle de dues hores amb la participació de tots els personatges del canal Super3, que es fa en grans recintes tancats, sense activitats exteriors, i en dues sessions, una al matí i una a la tarda. La festa dels Súpers continua sent gratuïta però cal fer una reserva prèvia d’invitacions a través del web del Super3.

La TAP s'ha omplert de súpers i familiars

Tarragona vibra amb la festa dels SúpersCCMA

tracking