Diari Més

Política

Moments de tensió a les jornades de formació de VOX

Grups d’esquerra, independentistes i republicans s’han concentrat a les portes del local de Bonavista on tenien lloc

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Bonavista acull aquest matí les jornades de formació de VOX que van haver de canviar de seu fins a tres vegades per la negativa dels dos hotels on s’anaven a celebrar. Finalment, la Braseria Cabrera del carrer Tres de Bonavista es va oferir a acollir-les. Les jornades han començat a les nou del matí i s’allargaran fins a les set de la tarda, amb un dinar en aquest mateix establiment.

El dia ha començat mogut amb la concentració de grups d’esquerra, independentistes i republicans que s’han presentat davant del local del carrer Tres de Bonavista. En un primer moment tot estava tranquil, amb un cordó policial dels Mossos d’Esquadra que impedia avançar als manifestants que s’oposaven a les jornades del partit d’extrema dreta. Els moments de tensió s’han anat incrementant amb diversos actes. Els manifestants han cridat el lema «Pim, pam, pum, que no en quedi ni un» i un home, que prenia quelcom en un bar més proper a la braseria, l’ha repetit de manera que una colla de participants a les jornades de VOX s’han apropat increpant-lo. Els Mossos han aparegut ràpidament i els fets, més enllà de crits i amenaces, no han anat a més.

Un altre dels moments de tensió ha estat quan un dels participants de VOX ha sortit del local i ha passat pel mig del grup que es concentrava a la porta i, segons comenten algunes fonts, l’home hauria ensenyat el cul provocant als manifestants que per poc no han arribat a les mans. Finalment, quan la presidenta de VOX, Isabel Lázaro, abans d’entrar a la braseria s’ha apropat als manifestants i els ha llençat petons. La concentració antifeixista ha quedat desconvocada fins aquesta tarda a les sis quan les jornades encararan la recta final.

Els Mossos d'Esquadra han establert un cordó policial

Moments de tensió a les jornades de formació de VOXJosep Maria Llauradó

Una cinquantena de manifestants han donat suport a la concentració antifeixista

Moments de tensió a les jornades de formació de VOXJosep Maria Llauradó

tracking