Diari Més

Open Arms, protagonista d'una conferència a la URV

La ponència s'emmarca dintre de les activitats de commemoració al Dia Universal dels Drets de l'Infant

Imatge del cartell de la conferència.

Open Arms, protagonista d'una conferència a la URVURV

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ONG Open Arms serà la protagonista de la conferència de la tercera edició de la commemoració del Dia Universal dels Drets de l'Infant, organitzada per una comissió del Departament de Pedagogia de la Universitat Rovira i Virgili.La ponència que porta com a títol 'OpenArms: l'Esperança de Milions d'Infants', tindrà lloc el 19 de novembre, de 12 a 14h a la sala d'actes de la Facultat de Ciències de l'Educació i Psicologia, ubicada al Campus Sescelades.

L’organització no governamental té la principal missió de rescatar del mar a totes aquelles persones que intenten arribar a Europa fugint de conflictes bèl·lics, persecució o pobresa. Tenint en compte que els infants són una part important d’aquestes persones rescatades, es vol reivindicar en aquesta data la necessitat de tenir en compte la situació dels infants refugiats.

A més, a banda de la conferència, del 19 al 23 de novembre, en el hall de la facultat hi haurà l’exposició sobre els drets dels infants, cedida pel Departament de Cooperació de l’Ajuntament de Tarragona.

tracking