Diari Més

Economia

Esclat inaugura un súper en l'espai de Parc Central que va ocupar Eroski

És el quart establiment que el Grup Bon Preu obre a la ciutat de Tarragona

Roger Ruiz dirigeix unes paraules als presents abans de brindar per la inauguració.

Esclat inaugura un súper en l'espai de Parc Central que va ocupar EroskiOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Esclat ha obert a Parc Central, el quart supermercat, en l’espai on fins fa uns mesos hi havia Eroski. El nou establiment dóna feina a 81 persones, entre les quals estan els treballadors del supermercat de la cooperativa de distribució pertanyent a la Corporación Mondragón, que han estat absorbits íntegrament. El nou establiment destaca per l’amplitud dels passadissos i els espais nítids, però el que més van comentar les persones que van assistir a la inauguració va ser el punt de venda i elaboració de sushi.

Roger Ruiz, cap de zona de Tarragona d’Esclat, ha manifestat que «ens il·lusiona obrir aquest centre on va ser-hi Eroski des de l’any 1997, que va canviar la manera de comprar a Tarragona». «Després d’una etapa difícil, arribem nosaltres perquè volem ser el súper de referència a Tarragona». Ruiz ha recordat que el Grup Bon Preu va aterrar a les comarques tarragonines el 1992, amb l’obertura d’establiments a Valls i Cambrils. «Hem arribat fins aquí, a obrir aquest supermercat a Tarragona per la gent que hi treballa, que ajuda al client i aquest confia en nosaltres».

La regidora de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona, Elvira Ferrando, ha destacat que la de Parc Central «és la quarta botiga que el Grup Bon Preu obre a la ciutat». Ferrando ha augurat que «el supermercat Esclat funcionarà, perquè està en un lloc adequat com Parc Central». La regidora ha remarcat, en presència de directius del grup i dels treballadors del supermercat, que «sou creadors d’ocupació, per la qual cosa us dono les gràcies i, també, per incloure a la plantilla els treballadors que havien estat d’Eroski», ha dit Ferrando, qui ha destacat que «sou una empresa familiar que cuideu del client i del treballador».

L’Esclat de Parc Central ocupa una superfície de 3.000 metres quadrats i espera beneficiar-se dels més de set milions de visites que el complex rep cada any. Amb l’obertura de l’establiment de Tarragona, Bon Preu passa a tenir més de 7.000 treballadors, fet que situa el grup entre les deu empreses amb més empleats amb seu a Catalunya. A més, disposa de 127 establiments Bonpreu, 52 Esclat, 48 benzineres EsclatOil i 11 punts de recollida Esclat Online. A la ciutat té 2 Bonpreu i 2 Esclat.

Els treballadors van participar en l'acte festiu d'obertura.

Esclat inaugura un súper en l'espai de Parc Central que va ocupar EroskiOlívia Molet

tracking