Diari Més

Reconeixement

La Casa Canals acull el lliurament del V Memorial Pere Valls Recasens

L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i el president del Nàstic, Josep Maria Andreu, han presidit l'acte

L'atleta Laura Centella ha rebut el Premi Pere Valls Recasens.

La Casa Canals acull el lliurament del V Memorial Pere Valls RecasensMauri

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Casa Canals ha acollit aquest vespres l'acte de liurament del V Memorial Pere Valls Recasens. En aquest, l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i el president del Club Gimnàstic, Josep Maria Andreu, han presidit l'esdevenimenta la Sala Joan Baptista Plana.

El V Memorial Pere Valls Recasens has distingit a30 atletes de la secció d'atletisme del Club Gimnàstic, entre ells corredors, llançadors de javelina i llançadors de martell. També ha fet quatredistincions especials a la trajectòria esportiva del jutge àrbitre Ferran Adell; a la llançadora de martell Berta Castells; al suport i a la dedicació a l'Esport del cap de la Representació Territorial de l'Esport a Tarragona Joan Plana; i a l'esport inclusiu a l'Escola Solc. ElPremi Pere Valls Recasens ha recaigut en l'atleta Laura Centella, corredora dels 400 metres del Club Gimnàstic.

El Premi Pere Valls Recasens (1930-2011) porta el nom de qui fou directiu del Club Gimnàstic durant 25 anys, jutge nacional d'atletisme i persona molt implicada dins del món associatiu de la ciutat. Amb aquests guardons el Club Gimnàstic vol posar en valor la feina que moltes persones i entitats, tant de Tarragona com del territori, fan tant de manera professional com altruista. També vol transmetre els valors del l’esport als joves esportistes.

tracking