Diari Més

Successos

Enxampats circulant amb una furgoneta amb la ITV caducada i la matrícula tapada a Tarragona

A l’interior del vehicle hi havia cablejat de filferro que, segons els ocupants, els havia facilitat una empresa del polígon Riu Clar, tot i que el responsable d’aquesta ho va negar

L'home va ser enxampat caminant amb les dues bicicletes pel poiígon Riu Clar.

polígon Riu ClarGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana de Tarragona va identificar ahir dimecres els dos ocupants d'una furgoneta que circulava amb la ITV caducada i la matrícula tapada. A més, a l’interior del vehicle hi havia cablejat de filferro que, segons els ocupants, els havia facilitat una empresa del polígon Riu Clar, tot i que aquesta versió va ser negada pel responsable de la companyia.

Els fets es remunten a les 16h d’ahir dimarts, quan la Guàrdia Urbana va veure una furgoneta que circulava pel polígon Riu Clar amb la matrícula tapada. El vehicle, a més, tenia la ITV caducada des de l'any 2015 i tenia els pneumàtics en molt mal estat.

A l'interior de la furgoneta hi havia un cablejat de filferro que els ocupants van argumentar que una empresa del polígon els havia facilitat. El responsable de l'empresa va negar haver-los donat el material, però no va voler presentar cap denúncia.

En suposar un greu perill per la circulació, la grua va traslladar la furgoneta en qüestió al dipòsit municipal.

tracking