Diari Més

Successos

Un mosso fora de servei deté un lladre que acabava de robar una bossa de mà a Tarragona

El detingut va iniciar una fugida però, finalment, va ser interceptat a l’avinguda Riu Siurana

Els arrestats van quedar en llibertat i estan pendents de comparèixer davant el jutge.

Els Mossos van detenir els lladres a només 300 metres del lloc dels fets.Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de 19 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Tarragona, ha estat detingut aquest dimarts a la tarda a Tarragona per un mosso d’esquadra fora de serveicom a presumpte autor d’un delicte de robatori a interior de vehicle.

Els fets van ocórrer ahir a la tarda quan l’agent, que es trobava fora de servei, va escoltar com una noia cridava que li acabaven de robar la bossa de mà de l’interior del seu cotxe.

En aquell precís moment, l’agent va observar un jove que portava una bossa de mà i es va dirigir cap a ell. L’individu en veure que algú se li acostava va llençar al terra la bossa i va sortir corrents. Mentre l’agent intentava aturar el jove es va identificar com a policia i va indicar-li clarament que s’aturés.El lladre, que va fer cas omís a les ordres de l’agent, va seguir corrents per l’avinguda Riu Siurana de Tarragona on va ser interceptat i arrestat.

El detingut passarà en les properes hores a disposició del Jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona.

Consells de seguretat per prevenir robatoris a interior de vehicle

Des dels Mossos d’Esquadra es fa prevenció i es donen consells de seguretat a través de diversos canals per intentar evitar la comissió d’aquest tipus de delicte. Així, per fer front als robatoris amb força a interior de vehicle és important tenir en compte que el cotxe no és cap caixa forta i que no s’ha de deixar res de valor a l’interior. Si és possible, cal procurar que els equips de música i navegadors quedin ocults o, si es pot, es millor endur-se’ls. A l’hora d’estacionar és millor fer-ho en llocs il·luminats.

En cas de veure alguna persona al voltant del vehicle en actitud sospitosa, s’ha de trucar al 112. I si es troba un vehicle forçat, no s’ha de tocar res i cal trucar al telèfon d’emergències 112.

tracking