Diari Més

Successos

Quatre detinguts per robar mòbils d'alta gamma a una botiga de Tarragona

A més dels mòbils sostrets, en l’escorcoll també es van trobar ulleres de sol de diferents marques, 650 euros en efectiu i eines per a dur a terme els robatoris

Imatge dels efectes intervinguts.

Quatre detinguts per robar mòbils d'alta gamma a una botiga de TarragonaMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tres homes i una dona van ser detinguts, el migdia d’aquest dilluns, just després de robar diversos mòbils d’alta gamma d’un establiment de Tarragona. Els delinqüents, tres d’ells amb antecedents, van ser intervinguts pels Mossos d’Esquadra a la Via Augusta, per on circulaven amb un turisme. En l’escorcoll, els agents van trobar dins el vehicle diversos mòbils robats, ulleres de sol de marques cares, 650 euros en efectiu i diferents eines per perpetrar els robatoris.

Agents de paisà del Grup de Delinqüència Urbana van observar, cap a les 13h del dilluns, un vehicle que circulava pel carrer Unió amb quatre individus a l’interior. La manera en què circulava el vehicle i el vestuari dels seus ocupants, que vestien amb gorres i ulleres de sol que els tapaven el rostre, va fer sospitar als mossos, que van avisar a una patrulla uniformada.

Dos vehicles dels Mossos d’Esquadra es van traslladar al lloc i van interceptar el cotxe en qüestió a l’alçada del número 91 de la Via Augusta. En el moment d’identificar els ocupants, un dels agents es va adonar que el conductor intentava desfer-se d’un objecte que duia ocult a la màniga, el qual va resultar ser un obrecartes.

Havent procedit a l’escorcoll, els agents van trobar un total de set mòbils d’alta gamma, dos que amagava la noia i quatre més sota els seients del pilot i el copilot. Els dispositius, entre els quals hi havia dos Iphone X, eren nous i encara portaven l’adhesiu. Alguns, fins i tot, portaven el suport d’haver estat en expositors. També van intervenir els quatre mòbils personals dels identificats, a més de quatre ulleres de marques cares i diverses gorres. Per altra banda, a més de l’obrecartes també es van trobar altres eines que presumptament els servien per realitzar robatoris, com unes alicates i un rossinyol. També es van intervenir un total de 650 euros en efectiu.

Els identificats van ser traslladats a la comissaria dels Mossos d’Esquadra i, un cop allà, una botiga dedicada a la compravenda d’objectes de segona mà i d’objectes nous ubicada a la zona de la plaça de toros va denunciar que els havien robat diversos telèfons mòbils. Els responsables de l’establiment van explicar que algú havia forçat l’expositor i s’havia endut diversos dispositius d’alta gamma que sumarien una elevada quantitat de diners. Fetes les comprovacions pertinents, els tres homes i la dona retinguts a comissaria van quedar detinguts com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força.

Tres dels lladres tenen antecedents

Els detinguts són una dona de 30 anys i tres homes de 39, 44 i 46, tots de nacionalitat colombiana. La dona i l’home de 46 anys són veïns de Barcelona, mentre que l’home de 44 anys té domicili a Badalona i el de 30 té domicili desconegut. Es tracta de persones que en altres ocasions ja han practicat furts o robatoris amb força, ja que tres d’elles tenen antecedents policials. En concret, la dona té 4 antecedents, l’home de 44 anys en té 2 i el de 46 en té 8, tots ells per delictes contra el patrimoni.

Els Mossos d'Esquadra van interceptar els detinguts a la Via Augusta.

Quatre detinguts per robar mòbils d'alta gamma a una botiga de TarragonaNil Morato

tracking