Diari Més

L'enxampen conduint amb el carnet caducat i amb una navalla i droga dins el vehicle

També s'ha detingut un home de 36 anys per ordre de crida i cerca per trencament de condemna

Vehicle de la Guàrdia Urbana de Tarragona

Guàrdia Urbana de TarragonaDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana ha denunciat un home de 36 anys per un presumpte delicte contra la seguretat viària per conduir amb el carnet caducat. A més, l’home també ha estat denunciat per tinença d’una navalla i de substàncies estupefaents.

Una patrulla del cos municipal ha aturat, poc abans de la mitjanit d’aquest dimecres, un turisme a l’Avinguda Marquès de Montoliu. En identificar-lo, els agents han vist que tenia el permís de conduir caducat i, per altra banda, també portava una navalla i substàncies estupefaents –probablement cocaïna- dins el vehicle.

Realitzades les diligències judicials pertinents, l'home ha estat citat per a un judici ràpid el 22 de novembre.

Detingut per ordre de crida i cerca per trencament de condemna

La Guàrdia Urbana ha detingut un home de 35 anys que tenia pendent una ordre de crida i cerca del jutjat número 1 de Tarragona per trencament de condemna.

Poc abans de les 5 h d'aquesta matinada una patrulla d'agents ha observat un turisme aturat a l'avinguda Estanislau Figueras. Els seus ocupants es trobaven fora del vehicle i quan han vist el cotxe policial, han pujat al vehicle i han iniciat la marxa.

Quan el vehicle s’ha aturat, els agents han constatat que el conductor no tenia permís de conduir i que tenia vigent l’esmentada ordre de recerca i detenció.

tracking