Diari Més

Municipal

El PDeCAT es queixa del pàrquing de l'Avinguda Catalunya i el PP li retreu que arrosseguen el 'nyap' del Jaume I

L'Empresa d'Aparcaments afirma que aquest novembre licitarà la renovació de la maquinària dels 8 aparcaments municipals

Imatge de l'aparcament de l'Avinguda Catalunya de Tarragona.

El PDeCAT es queixa del pàrquing de l'Avinguda Catalunya i el PP li retreu que arrosseguen el 'nyap' del Jaume IPDeCAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El portaveu del PDeCAT, Dídac Nadal, ha fet públic aquest dimecres un comunicat en el qual s'exigia a l'equip de govern municipal una actuació urgent de millora al pàrquing públic de l'avinguda de Catalunya.

L'alcaldable demòcrata qualificava de «lamentable» l'estat de l'aparcament i en detallava algunes de les deficiències, com ara les filtracions d'aigua, i la maquinària —els caixers automàtics o el mecanisme de sortida— que no funcionen correctament.

La resposta oficial per part d'Aparcament Municipals de Tarragona no s'ha fet esperar, i també en un comunicat, Josep Acero (PP), el regidor que n'és el responsable, el primer que feia era recordar-li a Dídac Nadal que la situació econòmica de l'empresa municipal d'Aparcaments ha estat durant anys «condicionada per l'herència de la construcció de l'aparcament de Jaume I». Aquest aparcament va ser un projecte executat durant el mandat, precisament, el pare de l'actual portaveu del PDeCAT, Joan Miquel Nadal.

SegonsAcero, el passat mes de juliol, el plenari municipal va acordar millorar la capacitat inversora de l'empresa d'aparcaments. «Curiosament, el PDeCAT, no va votar a favor d'aquest acord», afegia el regidor popular.

El comunicat continua explicant que Aparcaments Municipals ha triplicat el personal disponible a l'avinguda Catalunya «per garantir les operacions d'entrades i sortides de vehicles amb la màxima normalitat possible», segonsAcero.

Al mateix temps s'afirma que aquest mes de novembre està prevista la licitació de la renovació de la maquinària dels 8 aparcaments municipals.Acero acabaassenyalant que Nadal, com a membre del consell d'administració de l'empresa, «coneix la situació de la companyia i sorprèn que ara faci declaracions de qüestions que no ha criticat en les reunions regulars de l'empresa».

tracking