Diari Més

Solidaritat

El Nàstic entrega 1.775 euros a la Muntanyeta recaptats durant la jornada solidària

La jornada solidària va tenir lloc el passat 14 d’octubre en el partit del Nàstic-Alcorcón

El president del Nàstic, Josep Maria Andreu, ha fet l'entrega dels diners a la presidenta de l'Associació, Rosa Maria Rizo.

El Nàstic entrega 1.775 euros a la Muntanyeta recaptats durant la jornada solidàriaGimnàstic de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona ha entregat un total de 1.775 euros a l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona La Muntanyeta. Aquests diners es van recaptar durant la jornada solidària que es va fer diumenge 14 d’octubre en el partit Nàstic-Alcorcón i aniran destinats a projectes d’atenció a les persones amb paràlisi cerebral i les seves famílies. El president del Nàstic, Josep Maria Andreu, ha fet l’entrega dels diners a la presidenta de l’Associació, Rosa Maria Rizo, en un acte celebrat al Nou Estadi.

Ambdues entitats han signat un acord de col·laboració per a realitzar actuacions puntuals de promoció conjunta per tal de donar visibilitat a les seves diferents activitats i projectes. Amb la signatura d’aquest acord de col·laboració, el Nàstic continua amb el seu programa de responsabilitat social ajudant a les entitats i organismes del territori en accions de caire social i solidari.

En aquest sentit, La Muntanyeta ha organitzat aquest diumenge 18 de novembre la 10a edició de la caminada solidària, que sortirà des del Balcó del Mediterrani i arribarà al barri de Sant Pere i Sant Pau després de recórrer la costa tarragonina. Tota la informació de la caminada es pot trobar en aquest enllaç.

tracking