Diari Més

Successos

Detingut per robar dues bicis de trasters d'un aparcament de Sant Pere i Sant Pau

La Guàrdia Urbana va enxampar el jove caminant pel polígon Riu Clar amb les dues bicicletes sostretes

L'home va ser enxampat caminant amb les dues bicicletes pel poiígon Riu Clar.

polígon Riu ClarGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana ha detingut un noi de 24 anys com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força. El jove havia robat dues bicicletes de dos trasters d’un aparcament del barri de Sant Pere i Sant Pau i, posteriorment, els agents el van enxampar mentre les transportaba caminant pel polígon Riu Clar.

Els fets es remunten cap a les 16h d’ahir dimarts, quan una patrulla que feia tasques de vigilància al polígon Riu Clar va veure un individu que caminava amb dues bicicletes de carretera, una a cada mà, i que va reaccionar de manera estranya després de veure els agents.

Els agents van aturar l’home i li van preguntar quin era l'origen de les bicicletes, de les marques Trek i Specialized, sobre el qual no va donar cap resposta coherent.

Després de comprovar en els arxius policials que l'individu tenia antecedents per robatori, en l'escorcoll realitzat se li va localitzar dins d'una ronyonera un tornavís i una peça modificada per forçar panys. Mentre es realitzava l'escorcoll, l'home va llençar un objecte metàl·lic a terra, que posteriorment va ser localitzat pels agents, constatant que es tractava del bombí d'un pany.

Instants després l'individu va col·laborar amb la policia i va afirmar que les bicicletes havien estat robades de dos trasters d'un aparcament del barri de Sant Pere i Sant Pau.

Els agents es van desplaçar al traster mencionat i van comprovar que els dos trasters tenien el pany forçat. Per aquest motiu, l’individu va ser detingut per un delicte de robatori amb força.

tracking