Diari Més

Successos

Tres tripulants més es fuguen del mercant d'on va desaparèixer un mariner dissabte

El capità ha alertat de la seva desaparició després de fer un recompte del personal a bord

El vaixell de carga Brave Comander

Un tripulant es llença d'un vaixell de carga a la platja LlargaVessel Finder

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tres tripulants del buc de càrrega Brave Comander, que es troba atracat al Port de Tarragona, han desaparegut. A aquests es suma el mariner que s'hauria llençat a l'aigua la nit del dissabte al diumenge i que encara continua desaparegut. La Guàrdia Civil ha rebut una alerta per part de capità de l'embarcació, que és d’origen libanès, explicant que tres persones de la seva tripulació han marxat. Un dels tripulants va sortir a passejar dilluns per la tarda i no va tornar, mentre que els altres dos no estaven al vaixell quan han fet el recompte del personal a bord aquest dimarts al matí.

Segons ha informat la Guàrdia Civil a Diari Més, els quatre mariners haurien marxat voluntàriament, tot i no tenir el permís per baixar a terra, i és molt probable que intentin entrar a un altre país de la Unió Europea o bé buscar ajuda en associacions humanitàries. Els Mossos d'Esquadra també tenen constància dels fets.

El Brave Commander es troba atracat al Moll d'Aragó des del diumenge per la tarda i provenia de Romania. Salvament Marítim i diversos cossos policials van iniciar dissabte una cerca per un tripulant que es trobaria fondejant davant la costa de la ciutat de Tarragona. El capità va alertar que amb el mariner també hauria desaparegut unequip de supervivència, la qual cosa feia suposar ques’hauria llençat voluntàriament a les aigües del Mediterrani i que el motiu de la seva fugida seria per raons migratòries.

tracking