Diari Més

Societat

Tarragona acull una masterclass d'eSports aquest dimecres

La jornada, gratuïta i que tindrà lloc a la Movistar Store, comptarà amb experts que donaran a conèixer aquest fenomen i les seves sortides professionals

Cartell de la masterclass d'eSports que es realitzarà a la Movistar Store Tarragona.

Tarragona acull una masterclass d'eSports aquest dimecresCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’espai Movistar Store de la Rambla Nova de Tarragona acollirà, aquest 14 de novembre de 18h a 20h, una sessió magistral d’eSports o esports electrònics. La jornada será gratuïta i comptarà amb professionals del sector que donaran a conèixer aquest fenomen i les seves sortides professionals.

Els eSports han experimentat en els darrers anys un ampli creixement, especialmente entre els adolescents. És per això que la sessió, anomenada ‘Masterclass d’esports: d’afició a professió’, es dirigeix als pares per tal que puguin entendre i conèixer el seu funcionament, les oportunitats laborals i l’efecte que tenen en els joves. La jornada comptarà amb la participació de Guillermo Mañas, expert en el camp dels eSports i responsable d’aquesta àrea a Telefónica.

L’experiència de Movistar en l’àmbit dels eSports és transversal, arribant a els esports electrònics des de tots els angles: web, xarxes socials o Twitch: Movistar Riders, un dels principals club d’eSports a Espanya amb 7 equips professionals i més de 70 jugadors que competeixen a nivell internacional en els jocs més populars com League of Legends, CSGO, Clash Royale o Call of Duty. A més, compta amb Movistar Riders Academy, una acadèmia que ofereix a jugadors amateurs l’oportunitat d’accedir a formació impartida pels millors professionals; el canal de televisió Movistar eSports, un canal exclusiu de contingut d’eSports amb més de 8.000 hores de retransmissió; o Movistar eSports Centre, el primer centre d’alt rendiment a Europa d’eSports amb 1.000 m² d’instal·lacions.

L’inscripció es pot fer de forma gratuïta en aquest enllaç.

tracking