Diari Més

Successos

La pirotècnia de Guadix on han mort tres persones va guanyar el Concurs de Focs de Tarragona

Begoña Floria ha lamentat a través de Twitter la tràgica explosió en l’empresa, que va obtenir la victòria en la 17ª i la 27ª edició del Concurs

La Pirotècnia Accitana María Angustias va exhibir-se l'any passat al Concurs de Focs de Tarragona i el va guanyar.

La Pirotècnia Accitana María Angustias va exhibir-se l'any passat al Concurs de Focs de Tarragona i el va guanyar.@raulsanchezvi

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Pirotècnia Accitana María Angustias de Guadix, on ahir dilluns es va registrar una explosió amb tres víctimes mortals, ha guanyat en dues ocasions el Concurs de Focs de Tarragona. En concret, l’empresa va aconseguir la victòria en la 17ª i la 27ª edició del Concurs, celebrades el 2007 i el darrer 2017.

La regidora de Cultura, Begoña Floria, ha lamentat el tràgic succés que s’ha produït en aquesta pirotècnia a través del seu perfil a la xarxa social Twitter, des d’on ha volgut mostrar la seva solidaritat amb les famílies.

L’explosió en aquesta pirotècnica de Guadix, situada al camí de Lugros, es va produir cap a les 18.30h d’ahir dilluns. Tres persones van morir i tres més que es trobaven a les instal·lacions de l’empresa van resultar il·leses.

tracking