Diari Més

Societat

La màgia i l'esoterisme ompliran els jardins del Camp de Mart

La Fira Halloween tindrà lloc del 16 al 18 de novembre

Els jardins del Camp de Mart acolliran la Fira Halloween.

Camp de mart, TarragonaGoogle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els amants de les bruixes, la màgia, l’esoterisme i els misteris tindran l’ocasió de viure en un ambient ple de tots aquests elements a la Fira Halloween que es durà a terme del 16 al 18 de novembre als jardins del Camp de Mart de Tarragona. La fira comptarà amb diverses parades d'objectes de decoració, regals per a la llar, roba i complements, bijuteria, productes d’alimentació artesans, entre d'altres.

La Fira Halloween estarà oberta els tres dies, del 16 al 18 de novembre, des de les 10 del matí i fins les 21 de la nit. Com a complement a la presència de les parades, el públic gaudirà d’un calendari d’activitats molt diverses. El divendres dia 16, a les 19.30 hores, l’arpa de Sergius oferirà una actuació plena de terror i emoció. El dissabte dia 17 al migdia, a les 12 hores, el so de la batucada Els Engrescats recorrerà tot l’espai de la Fira Halloween i al vespre, a les 19.30 hores, serà el moment del terror.

El diumenge dia 18, la música dels Soul Man Quartet salvarà les ànimes dels presents amb ritmes coneguts i que s’enganxen. I a les 18.30 hores arribarà la màgia terrorífica amb el Mag Pell. Durant els tres dies de la Fira, hi haurà també jocs de fusta tradicionals i un photocall per immortalitzar el moment. L’entrada a la Fira Halloween serà gratuïta i l’activitat és oberta a tots els públics.

tracking