Diari Més

Comerç

Xiaomi obrirà una botiga al Parc Central de Tarragona

La marca xinesa va obrir el passat octubre un establiment a la plaça del Mercadal de Reus

L'empresa xinesa està buscant personal per la seva nova botiga a Tarragona.

Xiaomi obrirà una botiga al Parc Central de TarragonaAlbert Guinovart Clos

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La marca xinesa de tecnologia Xiaomi obrirà properament una nova botiga al territori. Tarragona ha estat la ciutat escollida per posar un nou punt de venda. El nou establiment estarà situat a la planta baixa del centre comercial Parc Central i ocuparà els locals on abans hi havia una botiga de mascotes i una bugaderia. Tot i que es desconeix la data d'apertura de la botiga, l'empresa està buscant personal per treballar-hi.

La nova obertura forma part del pla d'expansió de l'empresa, que ja ha obert diverses botigues físiques a grans ciutats espanyoles, entre ells, Madrid i Barcelona. El passat mes d'octubre la marca xinesa va obrir un establiment a la plaça del Mercadal de Reus.

Xiaomiha aconseguit una gran penetració en el mercat espanyol, tot i que fins ara, les seves vendes provenien del comerçonlineo de la venda dels seus productes a establiments diversos. La companyia comercialitza tres línies detelèfons intel·ligents, els telèfons Mi i elsRedmi, aquests últims a uns preus molt competitius, i elsPocophone. A més a més, també comercialitza complements d'àudio, bateries, rellotges, patinets elèctrics, entre d'altres productes.

tracking