Diari Més

Municipal

Tarragona destina 200.000 euros als pressupostos participatius, el doble del previst inicialment

L’Ajuntament llençarà diverses propostes el 14 del gener que els ciutadans podran votar del 4 al 31 de març

L'estrebada d ela bossa de mà es va produir a prop de la plaça de la Font.

L'Ajuntament de TarragonaCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Tarragona destinarà 200.000 euros de la partida d’inversions als pressupostos participatius. Es tracta del doble previst inicialment, ja que el consistori va afirmar en un primer moment que es comptaria amb un pressupost de 100.00 euros. La setmana vinent s’iniciarà la recollida de projectes i d’aquests es llençaran diverses propostes el 14 de gener. Les votacions es realitzaran del 4 al 31 de març, mentre que els resultats es publicaran l’1 d’abril.

L’objectiu dels pressupostos participatius és «implicar als tarragonins en les decisions del govern i en l’ús dels recursos públics», ha afirmat el regidor responsable de Transparència, José Luis Martín. Per aquest motiu, el regidor d’Hisenda Pau Pérez ha explicat que «enguany s’hi destinarà el doble del pressupost que inicialment havíem contemplat».

El consistori tarragoní s’ha dotat d’un portal de Participació, un espai virtual on figuren els pressupostos participatius i on es podran fer les votacions. El portal també permetrà el ciutadà fer propostes per millorar la ciutat.

tracking