Diari Més

Solidaritat

Més de 700 persones caminen en la Marxa contra el càncer de mama

Els participants van anar per la vora del Francolí fins a arribar al parc ecohistòric del Pont del Diable

Part del grup es va fer la foto de família en arribar a la meta situada al Parc del Francolí.

Més de 700 persones caminen en la Marxa contra el càncer de mamaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de 720 persones van participar, ahir al matí, en la tercera edició de la Marxa contra el càncer de mama, organitzada per Alliberadrenalina en col·laboració amb l’Associació Espanyola Contra el Càncer de Tarragona, el Centre de Diagnosi per la Imatge i el Tarraco August Rotary Club. Els diners recaptats es destinaran a la investigació del càncer de mama.

Els participants van recórrer prop de catorze quilòmetres. El punt d’inici i d’arribada va ser el Parc del Francolí. Els caminants es van dirigir cap al parc ecohistòric del Pont del Diable pel sender que discorre en paral·lel al riu Francolí, que en alguns trams es trobava enfangat a causa de la pluja dels darrers dies.

Les més de 700 persones que es van inscriure per participar en aquesta activitat solidària van invertir quatre hores per completar el recorregut. A l’altura del Mas de l’Àngel, que va ser propietat dels germans Puig i Valls –Rafael va instaurar la festa de l’arbre a l’Estat a finals del segle XIX–, els caminants van trobar el primer punt d’avituallament, on van tenir accés a aigua, begudes isotòniques, fruits secs, taronges i codony per recuperar forces. El mateix es va repetir a l’arribada al Parc del Francolí, on també es va distribuir coca als assistents.

tracking