Diari Més

Mobilitat

El PDeCAT proposa més aparcaments gratuïts per motos al centre de Tarragona

Dídac Nadal considera «totalment insuficient» el nombre de places al centre de la ciutat per estacionar aquest tipus de vehicles

Imatge d'un aparcament de motos de la ciutat.

El PDeCAT proposa més aparcaments gratuïts per motos al centre de TarragonaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ampliar i incrementar el nombre d’aparcaments gratuït de motocicletes i ciclomotors al centre de Tarragona. Aquesta és la proposta de l’alcaldable del PDeCAT a Tarragona, Dídac Nadal, qui considera «totalment insuficient» el nombre de places al centre de la ciutat per estacionar aquest tipus de vehicles.

Nadal ha afirmat que a Tarragona hi ha 11.390 motocicletes i només 3.000 aparcaments, cosa que suposa un problema que es reflecteix en l’escena de les zones per a motos al centre de la ciutat totalment plenes i amb motos aparcades en les voreres.

L’alcaldable del PDeCAT considera que, tot i que cal fomentar el transport públic, en l’àmbit de la mobilitat en vehicle privat cal incentivar l’ús de mitjans de transport alternatius com són les motos, els ciclomotors i les bicicletes. En aquest sentit, Nadal ha recordat que el Pla de Mobilitat Urbana i Sostenible de l’Ajuntament de Tarragona «indica que l’índex de motorització a la ciutat es troba per sota del de Catalunya i del Tarragonès».

tracking