Diari Més

Màgia

El Mag Lari celebra els seus 25 anys de trajectòria al Teatre Tarragona

L'espectacle '25 il·lusions de Mag Lari' aplega els seus números de màgia més emblemàtics i n’incorpora deu de nous

El nou espectalce del Mag Lari

El Mag Lari celebra els seus 25 anys de trajectòria al Teatre TarragonaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Mag Lari pujarà a l’escenari del Teatre Tarragona aquest dissabte, 17 de novembre a les 21 hores, per celebrar els 25 anys de trajectòria. 25 il·lusions de Mag Lari és un muntatge de nova creació per a tots els públics, que recupera els números de màgia més emblemàtics que l’il·lusionador ha fet mai i n’incorpora deu de nous. «És un xou amb un ritme trepidant que recull els grans èxits reformulats per donar agilitat a l’espectacle», assegura el mag.

L’espectacle compta amb números d’escapisme impactants i prediccions impossibles, efectes especials i recursos audiovisuals, a més de l’actuació de cinc ballarins.

25 il·lusions de Mag Lari forma part de la temporada estable del Teatre Tarragona i també forma part del Festival Teatre Màgic que aquest any celebra la dotzena edició del 2 al 24 de novembre. Els escenaris de Tarragona i de La Canonja acullen una programació pensada per oferir una selecció dels millors espectacles de màgia de l’actualitat.

Oferta especial famílies

L’entrada té un preu de 30 euros i es pot comprar a les taquilles del Teatre Tarragona i a través de www.tarracoticket.cat. Amb motiu de la celebració dels 25 anys als escenaris del Mag Lari, el dia 15 de novembre, dijous, es posaran a la venda 25 packs especials per a famílies. Les 25 primeres famílies que comprin les entrades a taquilla el dijous 15 podran adquirir-les a preus especials. Per 50 euros disposaran de 2 entrades per adults i 1 per un menor i per 60 euros seran 2 per adults i 2 per menors.

Aquesta temporada s’han estrenat importants descomptes per assistir als espectacles dels teatres, les persones menors de 25 anys i les majors de 65 anys podran adquirir entrades amb un descompte del 50%. A més, totes les entrades disponibles a taquilla a última hora, es posaran a la venda, mitjançant el sistema Last Minute, 30 minuts abans de l'inici de la funció per només 10 euros.

tracking