Diari Més

Detingut per una ordre de recerca després d'una persecució per la T-11

L’home, que va fer una maniobra busca amb el cotxe que conduïa en veure els agents, portava eines per trencar vidres de vehicles

Guàrdia Urbana de Tarragona

Guàrdia Urbana de TarragonaLaia Riba

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana de Tarragona va detenir, el passat divendres 9 de novembre, un home de 34 anys a qui li constava una ordre de crida i cerca. L’individu va ser arrestat després d’una persecució per la T-11, ja que en veure els agents va fer una maniobra brusca amb el cotxe i va intentar fugir d’ells. A l’interior del turisme es van trobar diverses eines per trencar vidres de vehicles.

Els fets van succeir la tarda del divendres, quan una patrulla que feia tasques de vigilància a Riu Clar va observar com un cotxe amb dos ocupants va realitzar una maniobra brusca després de veure els agents. Els policies van iniciar una breu persecució per la T-11 fins que van localitzar el cotxe, sense els ocupants, als afores del Centre d'Estudis Superiors de l'Aviació (CESDA).

En apropar-se a la zona, els agents van observar el copilot del vehicle dins d’una de les aules del centre, moment en el qual va poder ser detingut. El conductor del vehicle fugia camp a través, fins que es va llençar a terra després de les reiterades advertències d’un dels agents.

Durant l’escorcoll als dos individus i al vehicle es van localitzar eines que habitualment s’utilitzen per trencar vidres de vehicles, com un martell i una samarreta. Així mateix, es va trobar un passaport que no es corresponia amb cap de les dues persones presents i un joc de claus de procedència desconeguda.

El conductor del vehicle va ser denunciat per conduir de forma temerària i per conduir utilitzant dispositius de telefonia mòbil i, a més, va ser detingut perquè li constava una ordre de recerca i detenció.

tracking