Diari Més

Una quinzena de cellers donaran la benvinguda al primer vi de l'any a Tarragona

L'Embutada se celebrarà el 17 de novembre pels carrers de la Part Alta

Imatge d'una edició passada de l'Embutada.

Una quinzena de cellers donaran la benvinguda al primer vi de l'any a TarragonaSanta Teca

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’associació Santa Teca ha preparat per al proper dissabte, 17 de novembre, la tercera edició de la festa del vi novell de Tarragona,l’Embutada. La jornada tindrà lloc pels voltants de l’Espai Santa Teca, situat al carrerSant Llorenç 22, on pescadors i castellers celebraven l’arribada del vi novell amb una eina molt característica de la zona: l’embut. La festa

convida a recuperar la memòria i la tradició vitivinícola i posa en valor l’embut que no només es feia servir a Tarragona i als municipis del Tarragonès, sinó també en regions de vins tan emblemàtiques com el Priorat.

L’Embutada 2018 començarà a les 11.30h amb un itinerari guiat per 4 cellers de la Part Alta a càrrec de Jordi Bertran. El punt de partida serà la plaça de Sant Miquel i hi haurà l’acompanyament de les colles castelleres de la ciutat, la

Txaragana Els Feos Experience i tast de vi novell. El recorregut inclou parada a quatrecellers i durant el torn de tarda, a les 17 hores, se’n podran conèixer quatre més.

A partir de les 12.45h, l’Espai Santa Teca s’obrirà al públic i es podrà tastar el vi novell dels 15 cellers participants, representatius de la diversitat, riquesa i qualitat del vi de les comarques de Tarragona i Lleida.

L’Embutada també comptarà amb un ampli programa d'activitats a l'Espai Santa Teca per a tots els públics. Entre les propostes hi ha la trepitjada de raïm per a la canalla, un vermut musical, entre d'altres.

tracking