Diari Més

Política

Turull carrega des de la presó contra la diputada tarragonina Lorena Roldán

La política de Ciutadans va tornar a assegurar al Parlament que a les presons es dona «un tracte de favor» als presos independentistes

Jordi Turull pronunciant el discurs del debat d'investidura al Parlament.

Turull ofereix diàleg amb l'Estat per fer efectiu el resultat del 21-DACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'exconseller Jordi Turull ha carregat contra la diputada tarragonina de Ciutadans Lorena Roldán, qui va assegurar en el ple del Parlament d'ahir dijous que els presos independentistes tenen «un tracte de favor» a les presons. De fet, aquesta afirmació va provocar l'enganxada entre la política de la formació taronja i la consellera de Justícia, Ester Capella, qui va acusar a Ciutadans de teniracusat Cs de tenir un problema amb la privació de llibertat: «No em digui quins són els drets que hem de garantir. Tots els drets, perquè només tenen privats el dret a la llibertat», va defensar.

Després d'aquest episodi, Jordi Turull, al·ludit per aquest comentari, va carregar contra Roldán des de la presó a través del seu compte de Twitter. «L'únic privilegi que m'ofereix la presó, tant aLledoners com a Estremera, és la de conèixer persones que tot i el seu empresonament tenen molta més humanitat i alçada moral que alguns membres del Parlamentamb qui he compartit tants moments. Prego per no ser mai com ells», va dir a través de la xarxa social tot mencionant la piulada on es mostra el vídeo de les declaracions de Roldán.

tracking