Diari Més

La parella de la presumpta estafadora dels Pallaresos agredeix un dels afectats

Un dels estafats ha alertat una potencial víctima d’un nou engany en plena Rambla Nova, fet que hauria provocat la baralla

Fins al lloc s'hi han traslladat la Guàrdia Urbana, els Mossos d'Esquadra i el SEM.

Ferit per un cop de casc en una baralla entre tres homes a TarragonaJosep Pedrol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La parella de la presumpta estafadora dels Pallaresos i un dels afectats han protagonitzat una trifulga en plena Rambla Nova de Tarragona aquest migdia. Segons la versió de l’home estafat, la baralla s’ha produït després que hagi intentat alertar una dona amb qui parlaven la suposada estafadora dels Pallaresos –qui respon a les inicials L.S.– i el seu marit de la identitat d’aquests.

Tot plegat ha succeït poc després de les dotze del migdia quan un veí dels Pallaresos que es troba entre la trentena d’afectats per la mateixa dona –qui oferia un lloguer, es cobrava la fiança, però mai arribava a lliurar les claus de l’habitatge– ha vist que ella i la seva parella parlaven amb una dona a la Rambla Nova.

«El meu marit s’ha acostat a la dona i li ha dit que no se’n refiés, que podria ser víctima d’una estafa. Aleshores, l’home, el marit de l’estafadora, l’ha donat una empenta. Tot i això, el meu marit ha decidit seguir caminat, sense girar-se», relata la dona de l’afectat. Segons la seva versió, la parella de suposats estafadors ha començat a empaitar-lo mentre caminava de pressa per la Rambla Nova. «Li anaven al darrere, insultant-lo, fins que l’home ha enganxat el meu marit per la motxilla que duia penjada a l’esquena, l’ha llençat al terra i ha començat a colpejar-lo», explica la parella de l’afectat. Des del terra, l’home hauria intentat defensar-se amb el casc de moto que duia a les mans i ha aconseguit colpejar-lo. «Però, pràcticament no l’ha tocat», diu la dona.

Segons aquesta, la seva parella presenta una greu contusió a l’esquena arran dels cops que hauria rebut del presumpte estafador. Alertats de la baralla, han acudit a la Rambla Nova Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra i, posteriorment, segons relata el testimoni, han presentat una nova denúncia davant la Policia Nacional contra el marit de la presumpta estafadora dels Pallaresos.

L.S. i el seu marit acumulen denúncies per oferir un fals lloguer a diverses persones, cobrar la fiança i quedar-se amb els diners sense lliurar les claus a les víctimes. De fet, els testimonis que han informat Diari Més pertanyen al grup de més de trenta persones que han presentat denúncia contra L.S. i, en alguns casos, també contra el seu marit.

Segons la versió de la Guàrdia Urbana, la trifulga l’han protagonitzat tres veïns dels Pallaresos d’entre 40 i 49 anys, i un dels implicats ha propinat un cop amb un casc d’una motocicleta a un altre home, el qual ha resultat ferit lleu i ha estat evacuat a l’Hospital Joan XXIII.

tracking