Diari Més

Seguretat

La CET insisteix en la necessitat de posar un semàfor a l'N-340 a l'alçada de Cala Romana

Es tracta d’un punt negre de la ciutat on ahir va morir l’exregidor de Torredembarra Ignasi Duran en un accident de trànsit

Una moto ha topat contra un cotxe a l'N-340 a Tarragona.

Mor un motorista en un topar contra un cotxe a l'N-340 a TarragonaDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Coordinadora d’Entitats de Tarragona (CET) ha insistit en la necessitat que s’instal·li un semàfor a la N-340 a l’alçada de Cala Romana, un punt negre on ahir dimecres va morir l’exregidor de Torredembarra Ignasi Duran en un accident de trànsit. La CET afirma que es tracta d’un lloc «molt problemàtic i amb freqüents accidents» on ja fa anys que l’entitat demana que es prenguin mesures de seguretat.

L’entitat considera «no es pot esperar a que es produeixin accidents mortals per començar a actuar». És per això que s’exigeix diverses actuacions de caràcter urgent en els punts més problemàtics de les carreteres tarragonines. A tall d’exemple, expliquen que l’entrada des de la N-340 a Torreforta i els accessos a Boscos i la platja Llarga «necessiten d’un semàfor o una rotonda per evitar noves tragèdies».

Aquest punt es tornarà a posar sobre la taula en una nova reunió entre la CET i els cossos de seguretat que tindrà lloc les properes setmanes, així com en el Consell de la Mobilitat de Tarragona.

tracking