Diari Més

Societat

L'Anella Mediterrània, epicentre de la Mitja Marató de Tarragona

La 27a edició del Memorial Marbel Negueruela, que comptarà amb prop de 2.500 participants, estrenarà una Fira del Corredor

Imatge de la roda de premsa de la presentació de la 27a edició de la Mitja Marató de Tarragona.

L'Anella Mediterrània, epicentre de la Mitja Marató de TarragonaMauri Fernández

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Anella Mediterrània serà enguany el lloc de sortida, arribada i epicentre de la Mitja Marató + 10 k Ciutat de Tarragona – Banco Mediolanum - Memorial Marbel Negueruela. La 27a edició d’aquesta cursa tindrà lloc el 25 de novembre i s’espera que hi participin entre 2.000 i 2.500 atletes sumant les dues modalitats -21,097 km i 10 km-. Les inscripcions continuen obertes al web www.mitjatarragona.cat fins el 20 de novembre.

La principal novetat de la cursa és el trasllat de la sortida i l’arribada de la Part Baixa a l’Anella Mediterrània de Campclar. Aquesta modificació també comporta canvis en els circuits habitual dels 21.097 metres, si bé es mantindran escenaris habituals com la Rambla Nova, la Via Augusta, el passeig marítim i el Moll de Costa, entre d’altres. També hi ha canvis en el circuit de la cursa dels 10 quilòmetres, que es disputarà simultàniament a la mitja marató.

El canvi de circuit busca «millorar la qualitat i els serveis que s’ofereixen als atletes» i «fer visible l’Anella Mediterrània com un dels espais de referència del territori», tal com ha explicat la regidora d’Esports, Elisa Vedrina.

Una altra de les novetats serà l’obertura, el dissabte 24 de novembre a la tarda i el diumenge 25 al matí, d’una Fira del Corredor. La mostra comptarà amb estands que oferiran informació i productes atractius per als atletes. S’ubicarà al Palau d’Esports Catalunya, on també es farà el lliurament de dorsals i obsequis de la cursa.

Cal recordar que l’endemà de la cursa s'iniciarà el 18è Certamen Fotogràfic Mitja Marató Ciutat de Tarragona, amb el qual es tornaran a premiar les millors imatges de la cursa.

L’esdeveniment comptarà amb 300 voluntaris que provenen de col·lectius com els voluntaris del Patronat Municipal d’Esports de Tarragona, l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil, Vespa Club, Associació de Veïns del port, Agrupació Els Elàstics, Club Atletisme Tarragona i Fisioteràpia Més Natural.

La Mitja Marató + 10 k Ciutat de Tarragona – Banco Mediolanum - Memorial Marbel Negueruela està organitzada pel Patronat Municipal d'Esports de Tarragona i compta amb el patrocini de Banco Mediolandum i Repsol, a més de la col·laboració de Damm-Veri, Coca Cola, Ruzafa, Ematsa i Caprabo.

tracking