Diari Més

Ja pots comprar les entrades anticipades per al REC 2018

Els abonaments a preus especials estan disponibles del 7 al 17 de novembre

Imatge del cartell guanyador i que servirà d'imatge gràfica del REC 2018.

La revolució com a eina per assolir un projecte comú i el seu impacte serveix d'iconografia pel REC'18Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les entrades anticipades a preu reduït per al Festival REC 2018, que tindrà lloc de l’1 al 9 de desembre a Tarragona, ja estan a la venda. Els interessats poden aconseguir-les des d’ahir dia 7 fins el proper 17 de novembre als punts de venda habituals: Shiva Music, El Lloro i al Cafè Restaurant la Cantonada.

Pel que fa al preu dels abonaments, el de tres pel·lícules tindrà un preu de 12 euros, el de cinc costarà 18 euros i el de vuit pel·lícules es vendrà per 25 euros. Després del termini establert, es podran adquirir els abonaments de cinc films per 25 euros.

Durant el festival es vendran les entrades individuals a 6 euros, tot i que es farà un descompte per aquells que presentin el Carnet Jove o el carnet del Club TR3SC. Per a aquestes persones les entrades tindran un preu de 5 euros. Per a les sessions familiars, els tiquets costaran 6 euros per a un adult i un infant.

A banda dels punts de venda físics, les entrades al REC 2018 també es podran comprar a la web d’Atrapalo o a les taquilles el mateix dia de les projeccions. En aquest cas, serà fins a mitja hora abans de l’inici de la pel·lícula.

tracking