Diari Més

Successos

Ferit per un cop de casc en una baralla entre tres homes a Tarragona

Tot apunta a que el mòbil de la trifulca, protagonitzada per tres veïns dels Pallaresos, seria una estafa

Fins al lloc s'hi han traslladat la Guàrdia Urbana, els Mossos d'Esquadra i el SEM.

Ferit per un cop de casc en una baralla entre tres homes a TarragonaJosep Pedrol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home ha resultat ferit lleu per un cop de casc en una baralla produïda aquest migdia a ple centre de Tarragona. La trifulca l'han protagonitzat tres veïns dels Pallaresos d'entre 40 i 49 anys, els quals haurien iniciat la discussió possiblement per una estafa en la qual estarien implicats, segons ha pogut saber el Diari Més. No s'ha produït cap detenció, però la persona ferida té intenció de presentar una denuncia pels fets demà mateix.

El succés s'ha produït poc després de les 12 del migdia a la cruïlla entre Ramon i Cajal i la Rambla Nova. Tres veïns dels Pallaresos de 40, 46 i 49 anys han iniciat una baralla a plena llum del dia que s'hauria originat per una estafa en la qual es veurien implicats. En la disputa, un dels homes ha propinat un cop amb un casc d'una motocicleta a un altre home, el qual ha resultat ferit lleu i ha estat evacuat a l'Hospital Joan XXIII.

Durant l'episodi d'avui no s'ha produït cap denuncia, tot i que la persona ferida té intenció de denunciar els fets demà mateix. Fins al lloc s'hi han traslladat els Mossos d'Esquadra, la Guàrdia Urbana i una ambulància del SEM. L'escena ha aixecat una gran expectació entre els nombrosos vianants que passejaven pel centre de la ciutat.

Fins al lloc s'hi han traslladat la Guàrdia Urbana, els Mossos d'Esquadra i el SEM.

Ferit per un cop de casc en una baralla entre tres homes a TarragonaJosep Pedrol

tracking