Diari Més

Política

Viñuales: «La meva única vocació política és ser alcalde de Tarragona»

El portaveu de la formació taronja a la ciutat confirma la seva voluntat de tornar-se a presentar a les municipals i espera que el partit li faci confiança

El portaveu de Cs a Tarragona, Rubén Viñuales, amb els regidors presentant la campanya 'Ciutadans al teu barri'.

eleccions, Cs, municipals, Ciutadans, Tarragona, Rubén ViñualesACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El portaveu de Ciutadans a Tarragona, Rubén Viñuales, ha confirmat aquest dimecres la seva voluntat de tornar-se a presentar com a candidat a les pròximes eleccions municipals. «La meva única vocació política és ser alcalde de Tarragona», ha assegurat Viñuales, que resta a l'espera que el partit, del qual diu que sempre n'ha notat el suport, li continuï fent confiança. L'actual portaveu a l'Ajuntament defensa que Tarragona té «voluntat de canvi» i que «el projecte Ballesteros està esgotat». Ciutadans començarà a partir del 15 de novembre una campanya amb el nom Ciutadans al teu barri, que s'allargarà fins al març de l'any vinent i que recorrerà els districtes de la ciutat per conèixer a fons les problemàtiques de cada zona. La iniciativa també els servirà per elaborar el programa electoral dels comicis locals.

El portaveu de Ciutadans a l'Ajuntament, després de rumors que posaven en dubte que es tornés a presentar, s'hi postula amb la voluntat de guanyar les eleccions i diu que sempre ha notat l'escalf de la formació. Creu que el projecte local que proposen és «ferm» i que pot dur a terme el «canvi que Tarragona necessita». Pel que fa a la llista, Viñuales considera important que hi hagi continuïtat.

Viñuales creu que Tarragona té una «voluntat de canvi» que no s'havia notat des de feia anys, que el projecte Ballesteros està esgotat i que el seu pacte amb els populars no li ha sortit bé. En aquest sentit, creu que la societat té ganes d'una ciutat «més oberta, turística, comercial, on hi passen coses i que sigui atractiva pels que hi vulguin invertir».

Ciutadans al teu barri se celebrarà als centres cívics de Torreforta, Bonavista, Campclar, Sant Pere i Sant Pau, Sant Salvador, Llevant, la Part Alta, Riuclar, la Floresta i l'Alborada i Tarragona centre. Viñuales, qui diu que està «sempre en campanya electoral» i nega que la iniciativa sigui «oportunista» abans dels comicis, presenta els actes com un moment d'interacció amb els ciutadans. Es debatrà sobre urbanisme, seguretat –com ara sobre la possibilitat de recuperar la policia de barri- neteja o burocràcia municipal.

tracking